May 4, 2009

=)

Bismillahirrahmanirrahim..

hu.Lama benar tidak ku jenguk blog ini.he.Sudah berlalang dan bersawang rupanya..ke baru berhabuk bak kata arep.he.em.saat ni sy dah pun kat kelantan.senang dan tenang sungguh rasanya dah sampai rumah.banyak tul halangan nak balik..heh.
tiba2 cuti ni sy kekeringan idea.heh.waktu kalut2 exam hari tu idea mencurah2 tapi kekeringan masa lak..apepun inshaAllah kita manfaatkan lah blog yang ada ni.

tak terlambat rasanya nak ucap tahniah pada kawan2 year 2 yang amek result baru2 ni..MABRUK,kawan2!! Moga kejayaan ni jadi alat utk kita rapat lagi pdNya..terima kasih utk bantuan n sokongan yang besh. tak lupa pada semua yang mendoakan.especially kwn2 studi grup yang meriah ..aiman.alia.anisza.afwan.akmal.arep.amin..kite kena sema....NGAT!he.
hanya Allah mampu balas sumenye..Alhamdulillah 'ala kulli halin wani'mah.
kita nantikan cabaran yang lebih hebat dan seronok di year 3 dan pandan mewah ;)..hu.mira n rai da tak sabar jumpa prof kannan tu..he..

secebis bingkisan untuk yang diingati..

Hadir ujian bukan untuk melemah..
Bahkan kasih sayangNya melampaui keterbatasan akal untuk diterjemah
kuatlah menjadi insan terpilih
yang bisa merasa manis iman
kala musibah bersilih..


~doa dan sokongan kami semua bersama..Chayok2!! Allah ma'ana..

12 comments:

ryu said...

cop!
raihan kat depan skali,
yg kedua hujung.

lalala~ =P

eh xlpe.
raihan kena dok tmpt kak ainon laa
:D

ryu said...

eh jap.
nama dak2 stdy grup tu mmg suma stat nga huruf A eh?

sampai "afwan" jd nya

hihik

aen_aisyah said...

wahaha.
rai sajo jah nak berebut pat ngan ksyh...wahaha.
afwan tu ksyh reko jah.marah sap pasni..hehe

ryu said...

pandan mewah??
uwaaaaaaa

aen_aisyah said...

hu.rai kam senior n junior yg bek..mestila kne ngalah..hehe

tariq ziad said...

salam..

hehe..cuti2 nih bagi ar post yg menarik skit..sperti sblmnye

p/s: alfun mabruk alaikum
kpd abang2 n kakak2 yg da lepas profesional exam..trutamanye kpd pmilik blog nihh(sbb bagi tumpang utk ucapan ini..hehe)

Ahmad Firdaus Fuzai said...

Ehem.. Pandan Mewah best tau~
tapi yang x sabar jmpe prof kannan tuh..hurm.. sangat bagus lah semangat nak belajar tu.. teruskan semangat.. bak kate pecok time sume org tengah lesu..
*"semangat2!"

aen_aisyah said...

~tariq-InshAllah.akn kuusahakan..hehe.syukran2..

~ahmadfirdausfuzai-doakan kami sumenye..heh.semangat2!!

syassakii said...

lepas ni kak aisyah distinction pulak.yeah!!

aen_aisyah said...

~syassaki-huhu..syairah pum.nice olide!!

ryu said...

eh jap,
pandan mewah besh eh?
lau besh nape sri pandan menjadi rebutan?huaa

~musykil~

aen_aisyah said...

wahaahha..kemusykilanmu kemusykilanku jua..wahaha